MetJos

Alle dagen met plezier lekker aan het werk!

Meer over MetJos

Graag vertel ik wat meer over mijzelf. Zodoende kunt u een goede keuze maken of wij een perfect team zouden zijn om samen te werken. Want alleen als het klikt, is het prettig samenwerken leert de ervaring.

Werken

Gaat u MetJos in zee, dan kunt u meteen actie verwachten. Ik barst van de energie en ga direct aan de slag. Van daaruit maken we samen een concreet plan, dat de basis vormt voor onze samenwerking. Wat gaan we doen, hoe pakken we het aan en wat is ervoor nodig? Samen zetten we grote en kleine stappen om uw doel(en) te bereiken. Ik ben uw partner voor management, marketing en strategie. Een ding is zeker: op Jos kunt u rekenen!

Wilt u persoonlijk kennismaken? Leuk! Neem contact met mij op voor een afspraak!

Management, marketing en strategie

Onder de naam MetJos help ik ambitieuze organisaties en MKB-ondernemers. Handen uit de mouwen en aan de slag! Voor de zakelijke dienstverlening ben ik adviserend en uitvoerend partner voor al uw marketing, management en strategie gerelateerde zaken. Zit u al langer vast in een bepaalde koers en is het tijd voor vernieuwing? Dan stippelt MetJos samen met u die nieuwe strategische koers uit, waardoor uw bedrijf weer gaat bloeien!

Deze drie gebieden hebben een hoop gemeen. Ik kan er mijn enthousiasme, ervaring en kennis in kwijt. Dankzij mijn grote netwerk kan ik ondernemers helpen, inspireren en met elkaar verbinden. Daar krijg ik enorm veel energie van!

Over Jos

Mijn carrière begon in de horeca, waarna een opleiding International Hospitality Management een logisch gevolg was. Ik droom(de) van een baan als hotelmanager en werkte jarenlang met veel plezier in de hotellerie. Een hectische en dynamische wereld, waar stilzitten niet aan de orde is.

Begin 2018 waagde ik een grote sprong: ik startte mijn eigen bedrijf. MetJos is de plek waar al mijn passies en talenten samenkomen. Al bijna vijf jaar heb ik de mooiste baan van de wereld: ondernemer! Sindsdien ben ik continu in beweging en doe ik fantastische dingen.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid is voor mij belangrijk. Daarom ben ik actief betrokken als secretaris bij de Drentse Fiets4Daagse en als redactielid bij de Historische Vereniging Gemeente Beilen. Ook ben ik lid geweest van de LAG, een commissie die de plannen beoordeelde voor de toekenning van Europese Leadergelden. 

Van 2012 tot 2018 ben ik met veel plezier secretaris van Stichting Beleef Beilen geweest. Deze stichting zet zich met evenementen en activiteiten in voor de leefbaarheid van het dorp Beilen in Midden-Drenthe. In 2014 en 2019 heb ik met veel plezier meegewerkt aan de LaNijTo, dé vijfjaarlijkse feestweek in Beilen.

Over-Jos

Vrije tijd

In de vrije tijd die ik overhoud ben ik dol op heerlijk én goed eten en drinken. Reizen zit ook in mijn bloed, met een speciale liefde voor het bijzondere Japan. Verder ontspan ik door te lezen, veel te wandelen en ik golf. En hoewel ik van beweging houd in bedrijven, in het dagelijkse leven blijft mijn beweging bij wandelen, zowel in het bos als op de golfbaan. Leuk weetje: in Japan heb ik toch meer dan 200 kilometer in drie weken gelopen, dus op vakantie lukt dat beter dan doordeweeks! Tot slot heb ik een bijzondere liefde voor kippen. Hoe dat precies zit vertel ik u graag onder het genot van een goede cappuccino. Want, kwaliteit staat bij mij op nummer 1, ook in de koffie die ik drink.

"Kwaliteit staat altijd op nummer 1."