Home / Over Jos

Over Jos

Over Jos

Mijn carrière begon in de horeca, waarna een opleiding International Hospitality Management een logisch gevolg was. Ik droom(de) van een baan als hotelmanager en werkte jarenlang met veel plezier in de hotellerie. Een hectische en dynamische wereld, waar stilzitten niet aan de orde is.

Begin 2018 waagde ik een grote sprong: ik startte mijn eigen bedrijf. MetJos is de plek waar al mijn passies en talenten samenkomen. Sindsdien ben ik continu in beweging en doe ik fantastische dingen!

Management, marketing en strategie MetJos

Onder de naam MetJos help ik ambitieuze MKB-ondernemers. Handen uit de mouwen en aan de slag! Voor de zakelijke dienstverlening ben ik adviserend en uitvoerend partner voor al uw marketing en managementgerelateerde zaken. Zit u al langer vast in een bepaalde koers en is het tijd voor vernieuwing? MetJos stippelt u die nieuwe koers uit, waardoor uw bedrijf weer gaat bloeien!

Deze drie gebieden hebben een hoop gemeen. Ik kan er mijn enthousiasme, ervaring en kennis in kwijt. Dankzij mijn grote netwerk in Noord-Nederland kan ik ondernemers helpen, inspireren en met elkaar verbinden. Daar krijg ik enorm veel energie van!

Maatschappelijk betrokken MetJos

Maatschappelijke betrokkenheid is voor mij belangrijk. Daarom ben ik als vrijwilliger betrokken als secretaris bij de Drentse Fiets4Daagse en als redactielid bij de Historische Vereniging Gemeente Beilen. Van 2012 tot 2018 ben ik met veel plezier secretaris van Stichting Beleef Beilen geweest. Deze stichting zet zich met evenementen en activiteiten in voor de leefbaarheid van het dorp Beilen in Midden-Drenthe. In 2014 en 2019 heb ik met veel plezier meegewerkt aan de LaNijTo, dé vijfjaarlijkse feestweek in Beilen.

Vrije tijd MetJos

In de vrije tijd die ik overhoud ben ik dol op heerlijk én goed eten en drinken. Reizen zit ook in mijn bloed, met een speciale liefde voor het bijzondere Japan. Verder ontspan ik door te lezen, veel te wandelen en sinds kort golf ik. En hoewel ik van beweging houd in bedrijven, in het dagelijkse leven blijft mijn beweging bij wandelen, zowel in het bos als op de golfbaan. Leuk weetje: in Japan heb ik toch meer dan 200 kilometer in drie weken gelopen, dus op vakantie lukt dat beter dan doordeweeks! Tot slot heb ik een bijzondere liefde voor kippen. Hoe dat precies zit vertel ik u graag onder het genot van een goede cappuccino. Want, kwaliteit staat bij mij op nummer 1, ook in de koffie die ik drink!

Werken MetJos

Gaat u MetJos in zee, dan kunt u meteen actie verwachten. Ik barst van de energie en ga direct aan de slag. Van daaruit maken we samen een concreet plan, dat de basis vormt voor onze samenwerking. Wat gaan we doen, hoe pakken we het aan en wat is ervoor nodig? Samen zetten we grote en kleine stappen om uw doel(en) te bereiken. Ik ben uw partner voor management, marketing en strategie. Een ding is zeker: op Jos kunt u rekenen!

Wilt u persoonlijk kennismaken? Leuk! Neem contact met mij op voor een afspraak!

MetJos
De Stroom 47
9411 MB  BEILEN
Telefoon: 06- 48 64 84 14
Mail: contact@metjos.com

Of stuur een berichtje via LinkedIn

KVK: 70691819
BTW: NL001414345B84
IBAN: NL53 RABO 0327 0189 84