Home / Over Jos

Mijn carrière begon in de horeca, waarna een opleiding International Hospitality Management een logisch gevolg was. Ik droom(de) van een baan als hotelmanager en werkte jarenlang met veel plezier in de hotellerie. Een hectische en dynamische wereld, waar stilzitten niet aan de orde is.

Begin 2018 waagde ik een grote sprong: ik startte mijn eigen bedrijf. MetJos is de plek waar al mijn passies en talenten samenkomen. Sindsdien ben ik continu in beweging en doe ik fantastische dingen!

Management, marketing en strategie MetJos
Onder de naam MetJos help ik ondernemers in horeca en toerisme op operationeel vlak. Handen uit de mouwen en aan de slag! Voor de zakelijke dienstverlening ben ik adviserend en uitvoerend partner voor al uw marketing . Zit u al langer vast in een bepaalde koers en is het tijd voor vernieuwing? MetJos stippelt u die nieuwe koers uit, waardoor uw bedrijf weer gaat bloeien!

Deze drie gebieden hebben een hoop gemeen. Ik kan er mijn enthousiasme, ervaring en kennis in kwijt. Dankzij mijn grote netwerk in Noord-Nederland kan ik ondernemers helpen, inspireren en met elkaar verbinden. Daar krijg ik enorm veel energie van!

De Woningwijzers
Samen met Anke Albring vorm ik sinds januari 2019 De Woningwijzers. We adviseren en begeleiden kopers en verkopers op de woningmarkt op eerlijke, praktische en vooral ontspannen wijze!

Maatschappelijk betrokken MetJos
Maatschappelijke betrokkenheid is voor mij belangrijk. Daarom ben ik als vrijwilliger betrokken als secretaris bij de Drentse Fiets4Daagse en als redactielid bij de Historische Vereniging Gemeente Beilen. Van 2012 tot 2018 ben ik met veel plezier secretaris van Stichting Beleef Beilen geweest. Deze stichting zet zich met evenementen en activiteiten in voor de leefbaarheid van het dorp Beilen in Midden-Drenthe.

Vrije tijd MetJos
In de vrije tijd die ik overhoud ben ik dol op heerlijk én goed eten en drinken. Reizen zit ook in mijn bloed, met een speciale liefde voor het bijzondere Japan. Verder ontspan ik door te lezen en veel te wandelen. En hoewel ik van beweging houd in bedrijven, in het dagelijkse leven blijft mijn beweging bij wandelen. Leuk weetje: in Japan heb ik toch meer dan 200 kilometer gelopen, dus op vakantie lukt dat beter dan doordeweeks! Tot slot heb ik een bijzondere liefde voor kippen. Hoe dat precies zit vertel ik u graag onder het genot van een goede cappuccino. Want, kwaliteit staat bij mij op nummer 1, ook in de koffie die ik drink!

Werken MetJos
Gaat u MetJos in zee, dan kunt u meteen actie verwachten. Ik barst van de energie en ga direct aan de slag. Van daaruit maak ik een concreet plan, dat de basis vormt voor de oplossing. Wat gaan we doen, hoe pakken we het aan en wat is ervoor nodig? Vervolgens geeft u mij alle ruimte om het plan uit te voeren. Samen zetten we grote en kleine stappen om uw doel(en) te bereiken. Ik ben uw partner voor management, marketing en strategie. Een ding is zeker: op Jos kunt u rekenen!

Wilt u persoonlijk kennismaken? Leuk! Neem contact met mij op voor een afspraak!

MetJos
De Stroom 47
9411 MB  BEILEN
Telefoon: 06- 48 64 84 14
Mail: contact@metjos.com

Of stuur een berichtje via LinkedIn

KVK: 70691819
BTW: NL001414345B84
IBAN: NL53 RABO 0327 0189 84